U kunt zowel op eigen initiatief als op verwijzing van uw huisarts of specialist telefonisch of per email een afspraak bij ons maken. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-4096131. Wanneer wij uw oproep niet beantwoorden, kunt u uw naam, telefoonnummer en boodschap inspreken. Op werkdagen bellen wij u dezelfde dag terug. Normaal gesproken zijn wij maandag tot vrijdag van 08:30-18:00 telefonisch te bereiken.

Wij vragen onderstaande informatie bij de hand te houden bij het maken van een afspraak:
Volledige naam, Geboortedatum, Adres, Telefoonnummer, Eventueel tweede telefoonnummer voor bereikbaarheid overdag, Naam van uw huisarts, Uw verzekeringsgegevens, Behandeling waarvoor u een afspraak wilt maken. 

Maak direct een afspraak met ons

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op voor het bevestigen van uw afspraak.

Waar wilt u contact over opnemen?

Wat is uw naam? (verplicht)

Wat is uw emailadres? (verplicht)

Wat is uw (mobiele) telefoon nummer?

Uw bericht

Uw afspraak verzetten?

Indien u onverhoopt toch niet op uw gemaakte afspraak aanwezig kunt zijn, is het van belang deze 24 uur van te voren af te zeggen. Afspraken kunnen uitsluitend telefonisch op 050-4096131 worden geannuleerd. Indien wenselijk of noodzakelijk kan er direct gezocht worden naar een nieuwe datum voor uw afspraak.

Wilt u uw afspraak annuleren?

Is het nodig dat u uw afspraak verzet of afzegt, omdat u verhinderd bent, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten. Bij afspraken die niet 24 uur van tevoren afgezegd worden, zijn wij genoodzaakt om de gemaakte afspraak bij u in rekening te brengen. Deze kosten komen niet in aanmerking voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Onze huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en geregistreerd bij het Kwaliteitsregister voor Paramedici.