LEER ONZE MEDEWERKERS KENNEN

We zijn een enthousiast team van gemotiveerde professionals met een passie voor de huidtherapie. Wij voldoen aan alle eisen, zoals gesteld door de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Wij zoeken samen met u naar een oplossing van uw huidprobleem.

Onze huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en geregistreerd bij het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Truus van der Werff

Truus van der Werff

Eigenaresse
In 1983 afgestudeerd. Sinds 1990 eigenaar van de praktijk voor huid-en oedeemtherapie.
Na 10 jaar werkzaam geweest te zijn op de polikliniek dermatologie van het UMCG in combinatie met praktijkwerkzaamheden aan huis, is de praktijk voor Huidtherapie sinds 2005 definitief gevestigd in Zuidlaren.
In 1996 gestart vanuit het Integraal kankercentrum gestart met het project “Goed verzorgd, beter gevoel” voor kankerpatiënten.
Esther Venhoven

Esther Venhoven

Medewerkster
In 2014 ben ik afgestudeerd huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Na mijn afstuderen ben ik gelijk fulltime aan de slag gegaan als huidtherapeut en heb veel verschillende huidaandoeningen behandeld gedurende 2 jaar. Sinds februari 2017 ben ik werkzaam bij de praktijk in Zuidlaren. Als huidtherapeut vind ik het erg belangrijk dat de patiënt zich op zijn gemak voelt. Een persoonlijke aanpak waarbij ik samen met de patiënt naar een passende oplossing zoek is daarbij van belang. Door middel van na-scholingen, cursussen en trainingen kan ik de kwaliteit van mijn geleverde zorg waarborgen. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en sta ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici (wet BIG).

Een afspraak maken of contact opnemen?

Wij werken vanuit…

In 2009 zijn wij verhuisd vanuit Noordlaren naar onze praktijk in Zuidlaren. Gelijkvloers en met vele mogelijkheden behandelen wij hier onze patiënten. Niet alleen een huidtherapeut maar ook diverse andere paramedische disciplines zitten onder één dak.