Over ons

Wie zijn wij?

Momenteel zijn er 2 huid-en oedeemtherapeuten werkzaam in de praktijk, Esther Venhoven en Anne Weijman.

In 2014 ben ik, Esther, afgestudeerd huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Na mijn afstuderen ben ik gelijk fulltime aan de slag gegaan als huidtherapeut en heb veel verschillende huidaandoeningen behandeld gedurende 2 jaar.

Sinds februari 2017 ben ik werkzaam bij de praktijk in Zuidlaren. En sinds 1 april 2020 heb ik de praktijk overgenomen. Als huidtherapeut vind ik het erg belangrijk dat de patiënt zich op zijn gemak voelt. Een persoonlijke aanpak waarbij ik samen met de patiënt naar een passende oplossing zoek is daarbij van belang. Door middel van na-scholingen, cursussen en trainingen kan ik de kwaliteit van mijn geleverde zorg waarborgen.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en sta ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici (wet BIG).

Huidtherapeut Esther Venhoven
Huidtherapeut Esther Venhoven

Wij werken vanuit…

In 2009 zijn wij verhuisd vanuit Noordlaren naar onze praktijk in Zuidlaren. Eerst in een ruimte bij fysiotherapie Perdon aan de Ludinge 8, momenteel aan de Ludinge 10. Gelijkvloers en met vele mogelijkheden behandelen wij hier onze patiënten. Niet alleen een huidtherapeut maar ook diverse andere paramedische disciplines zitten onder één dak. Zo kunt u terecht bij de fysiotherapie, tandzorg, diëtetiek, en pedicure.

Menu