Enerpeel medische peeling

Enerpeel® is een compacte medische peelinglijn met een medische CE en een unieke, gepatenteerde aflevertechnologie. Het resultaat na de behandeling is van  hoog niveau, met minimale huidirritatie. Enerpeel® is ontwikkeld door dezelfde producent als die van de wetenschappelijk onderbouwde Tebiskin®-productlijn.

De Enerpeel® aflevertechnologie vertraagt de activiteit van het zuur, totdat het door water in de diepere huidlagen wordt geactiveerd. Dit zorgt voor een gelijkmatige en verbeterde op-name van het zuur en de actieve ingrediënten; met 2 tot 3 keer betere huidpenetratie, zonder onnodige irritatie. Je ziet dit terug in een bovengemiddeld efficiënt peelingresultaat én het feit dat de huid snel herstelt.

 Mandelic peel (MA)

Amandelzuur peeling maakt gebruik van een gepatenteerde draagtechnologie met 40% Mandelic acid (20% actief en 20% inactief). Deze combinatie van ingrediënten in de unieke gepatenteerde drageroplossing om vasculaire rosacea en telangiectasia te behandelen.

Diep in de huid zet het mandelaat zich om in amandelzuur, dat een vaatvernauwend effect heeft, waardoor gedeeltelijk beschadigde bloedvaatjes beter functioneren en samentrekken, waardoor ze minder zichtbaar worden. Een reeks van vier tot zes behandelingen met tussenpozen van twee weken, zorgt ervoor dat de rosacea onder controle wordt gehouden en dat de symptomen langdurig worden verlicht.

Amandelzuur is een alfahydroxyzuur dat een aantal chemische eigenschappen heeft, o.a. een exfoliërende oplossing die geen roodheid veroorzaakt, waardoor het ideaal is voor mensen die gevoelig zijn hiervoor. Daarnaast is amandelzuur antibacterieel en antiviraal, en helpt ook de vasculaire integriteit te bevorderen, met een vaatvernauwende werking, terwijl het de vaatvernieuwing en -regeneratie versnel en rode huidreacties onderdrukt.

 

Salicylzuur 15%

Salicylzuur 30%

Jessner

TCA