De controle en nazorg van de behandeling

Tijdens de behandeling wordt met u besproken wat in uw geval de beste nazorg is, voor het behalen van een optimaal resultaat. Om het behandeltraject af te ronden, zien we u graag terug na uw laatste behandeling. Wij kunnen dan met u de behandelingen evalueren. 

Nazorg in de praktijk

Na een huidverbeterende behandeling kunnen er verschillende huidreacties optreden. Dat is per behandeling verschillend. Tijdens het intake gesprek worden de belangrijke voorzorg en nazorg besproken. Het is vooral erg belangrijk meerdere keren per dag met een anti-zonnebrandcreme (minimaal SPF30) te smeren en de zon te mijden. Door de behandeling met coagulatie, IPL/laser, medische peeling, microneedling of DAS plasma is de huid kwetsbaar en overgevoelig voor UV straling. Wij vragen u 3 weken voor en 3 weken na een behandeling de zon mijden.

Als u na een behandeling ergens over twijfelt (huidreactie),  vragen we u om telefonisch contact met ons op te nemen. Er wordt altijd ruimte gemaakt om u diezelfde dag nog te zien in de praktijk.