Vergoeding en contracten zorgverzekeraar in 2015

Onderstaande afbeelding geeft een goed overzicht van de zorgverzekeraars waar onze praktijk een contract heeft.  De meeste behandelingen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering en welke behandeling vergoed wordt, verschilt per zorgverzekeraar en aanvullend pakket dat er afgesloten is. Onderstaande links geven een overzicht van de vergoeding van een aantal behandelingen per zorgverzekeraar. Op deze pagina wordt er bij oedeemtherapie/lymfdrainage gesproken over de vergoedingen bij de fysiotherapeut, vandaar dat het goed is om te benadrukken dat deze vergoedingen ook gelden voor de huidtherapeut.

Meer informatie?

Komt u er niet uit en wilt u meer informatie, dan adviseren wij u om contact op te nemen met uw eigen zorgverzekeraar. Deze kan u meer vertellen over welke vergoedingen specifiek voor u van toepassing zijn. Uiteraard denken wij ook graag met u mee.

Ook kunt u via onderstaande balken meer informatie vinden over de vergoeding per behandeling bij de verschillende zorgverzekeraars.

 

Onze huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en geregistreerd bij het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Meer informatie over...

Meer informatie over...

Meer informatie over...

Overzicht zorgverzekeraars huidtherapie